Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus aukeaa helmikuussa

Uusi Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus aukeaa helmikuussa 2018 ja se tarjoaa monipuolisesti palveluja saman katon alla.

Kalasatamaan siirtyvät Herttoniemen, Kallion ja Vallilan terveysasemien ja hammashoitoloitten palvelut. Terveys- ja hyvinvointikeskus tarjoaa lisäksi muun muassa kuntoutusta, psykiatria- ja päihdepalveluja, nuorten ja aikuisten sosiaalipalveluja, vammaisten palveluja sekä maahanmuuttajien palveluja. Sieltä saa myös ikääntyneiden palveluohjausta, sosiaalineuvontaa ja asumisneuvontaa.

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa on käytännössä ensimmäistä kertaa näin valtava määrä palveluja saman katon alla. Meidän tavoitteemme on, että Kalasatamaan on helppo tulla ja palveluja on helppo käyttää. Lisäksi uskon, että asiakkaan turha pompottelu jää yhä enemmän pois,” kertoo projektipäällikkö Lars Rosengren. 

Osa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen palveluista on auki arkisin klo 7.00–20.00. Laajempi aukiolo palvelee erityisesti niitä asiakkaita, jotka esimerkiksi töidensä takia asioivat mielellään niin kutsutun virka-ajan jälkeen.

”Emme elämässä välttämättä koskaan tiedä täysin varmasti, koska tarvitsemme palveluja laajemmin. Jos olet jo Kalasataman asiakas, pystymme järjestämään sinulle saman katon alla sujuvasti muutkin tarvitsemasi palvelut. Myös maahanmuuttajien palvelut ovat osa palveluvalikkoa,” Rosengren summaa uuden terveys- ja hyvinvointikeskuksen etuja.

       

Kalasataman kartta    

Katso video

Lue lisää